10 March 2021

Zo wordt Nederland geregeerd en ziek gemaakt. Het ongelooflijke verhaal van een insider in de politiek Esther Ouwehand. Jullie kunnen allemaal de Q-koorts krijgen

Partij tegen de Burger: natuur is een ideale plek voor een 4-baansweg.

Partij tegen de Burger - Krijg allemaal de tyfus

Partij tegen de Burger: 'Meer megastallen, minder Yvon Jaspers'

Want alleen samen krijgen we U er onder!

Deze populaire en originele filmpjes van De Speld zijn een ijzersterk voorbeeld van hoe je met ironie kan aantonen wat voor krankzinnige ministers en bestuurders we in Nederland hebben. Dat het maar al te waar is wat hier als humor wordt gebracht blijkt uit het verslag van een insider in de Nederlandse politiek: Esther Ouwehand. Alles wat in die filmpjes wordt gezegd wordt in de praktijk gebracht. Het is niet overdreven. Politici nemen besluiten die mensen ziek maken. Ziekmakend beleid.

Esther Ouwehand: Dieren kunnen de pest krijgen!

Ook in de titel van het boek Dieren kunnen de pest krijgen zit een wrange humor. De pest: ook een besmettelijke ziekte. Dieren kunnen de pest krijgen en mensen Q-koorts en covid-19. Het gaat over zoönosen: infectieziektes die van dier op mens overgedragen worden. Bijvoorbeeld SARS-CoV-2. Bijvoorbeeld Q-koorts (2007). En hoe de Nederlandse politiek daar mee omgaat. De Eerste en Tweede kamer wordt bevolkt door vele varianten van de Partij tegen de Dieren (op 1 na). Het boek gaat over hoe de Nederlandse regering degenen belonen die ellende veroorzaken en de slachtoffers straffen. Dat is zo ongeveer de samenvatting. Esther Ouwehand doet met een ongelooflijke zelfbeheersing en engelen geduld een feitelijk verslag van wat ministers en politieke partijen in de afgelopen jaren gezegd, beloofd, gedaan en nagelaten hebben. Ze hoeft nauwelijks moraliserend te zijn, ze hoeft niet te overdrijven want de feiten liegen er niet om. Klein leesbaar boek (127 pag.) (geen index of literatuurlijst). Dit boek moet je lezen om te weten in wat voor land je leeft. En om je geheugen op te frissen. Je begint dan bepaalde patronen te zien.

Bekijk de filmpjes en lees het boek!


Noten

Waarom krijgt straks iedereen de ziekte van Parkinson? (bestrijdingsmiddelen!)

No comments:

Post a Comment

Comments to posts >30 days old are being moderated.
Safari causes problems, please use Firefox or Chrome for adding comments.