12 April 2021

Tast het corona vaccin je eigen DNA aan? (update)

 

 

Corona update 12 April 2021


 

 

 

Komt het RNA uit RNA-vaccins, zoals Pfizer, in je DNA terecht?

Nee. Onderstaand schema laat zien dat het RNA uit een RNA vaccin niet in de celkern en dus niet je in DNA terecht komt.

 

1= normale cel.  2= virus infectie.  3= vaccin.
In 2 en 3 is het RNA en eiwit van de cel zelf weggelaten ter vereenvoudiging.

 

1: normale cel. DNA zit in celkern en komt er niet uit. Op basis van het DNA wordt RNA geproduceerd dat de celkern verlaat om eiwit te maken. Dat is de normale gang van zaken.

2: een RNA virus zoals SARS injecteert zijn eigen RNA in de cel en de cel machinerie vermenigvuldigt het virus-RNA en produceert virus-eiwitten die uiteindelijk de cel weer verlaten als virus deeltjes. De cel gaat daar aan ten onder. De cel ziet niet dat het RNA van een virus is. De cel ziet het aan voor eigen RNA en gaat er mee aan de slag zoals het dit altijd doet. Het is bovendien de snelste route om eiwitten aan te maken want er komt geen DNA aan te pas. Heel slim van het virus!

3: een RNA vaccin zoals Pfizer introduceert het RNA voor het Spike eiwit in de cel en op basis daarvan wordt het Spike eiwit door de cel machinerie geproduceerd. Delen van het eiwit gaan aan de buitenkant van de cel zitten en worden aangevallen door het immuunsysteem. Het vaccin-RNA en virus-RNA komen dus niet in ons DNA terecht. DNA zit in celkern. Ook hier ziet de cel niet dat het RNA uit een vaccin afkomstig is. Er is geen verschil met het eigen RNA. De cel gaat er gewoon eiwit van maken. (ter vereenvoudiging heb ik het eigen RNA van de cel weggelaten).

Bovendien is het RNA in het vaccin uitsluitend geschikt om het Spike eiwit te produceren en kan niet het hele virus maken omdat die informatie simpelweg ontbreekt. Het vaccin is dus géén 'gen therapie' of 'genetische manipulatie'. De enige die aan genetische manipulatie doet is het virus! Die manipuleert immers de cel om uitsluitend virus deeltjes te produceren. Dat is pas manipulatie!

Dat er 'geen RNA in je DNA komt zitten' is al beslist in de ontwerp fase van het vaccin. Eventuele zeldzame schadelijke reacties van 'gevoelige personen' op het vaccin komen pas aan het licht als het vaccin op miljoenen mensen is toegepast. Maar er zullen geen (zeldzame) personen bestaan die het 'RNA integreren in hun DNA'. Dat is tegennatuurlijk.

Dus: je kunt beter je immuun systeem trainen met een los en ongevaarlijk Spike eiwit, dan met het complete virus!

Ik heb een uitnodiging voor het Pfizer vaccin gekregen. Gelukkig, want ik had eerlijk gezegd geen zin in het ASTRA-ZENECA *) vaccin. Ieder vaccin heeft bijwerkingen, maar als er een vaccin bestaat waarvan nog geen ernstige bijwerkingen bekend zijn, dan is de voorkeur snel duidelijk.

*) Het ASTRA-ZENECA vaccin is een DNA-vaccin, dat niet past in bovenstaand schema omdat het een geheel ander werkingsmechanisme heeft. Ik kom daar in een volgend blog op terug. 

Zie:

ASTRAZENECA is een vreemd vaccin 24 april verschenen. 

 

Postscript:

Ik was nog geen minuut klaar met dit blog en ik hoor dat een 77 jarige man kort na vaccinatie met het Pfizer vaccin is overleden. Oorzaak wordt onderzocht. Niet leuk. Het is goed om te weten dat de achtergrond sterfte voor 65plussers 357 per dag is (lareb.nl).


Postscript 9 jan 2024

Een heel ander aspect van het mRNA vaccin is de productie van het vaccin.

No, COVID mRNA Vaccines Won’t Damage Your DNA, Scientific American, 4 Jan 2024

Het mRNA vaccin wordt geproduceerd in bacteriën op basis van DNA. Dat is op zich niet verwonderlijk. Maar: "DNA fragments in Pfizer’s and Moderna’s COVID mRNA vaccines.". Er blijken zeer kleine hoeveelheden DNA fragmenten('trace quantities') in het vaccin te zitten. Ook dat is niet verwonderlijk. Lees het artikel.



Officiële bronnen


2 comments:

  1. het lijkt nu alsof alle rna van de cel (zwart in 1) door dat vaccin helemaal opgeruimd wordt. (alleen maar groen in 3). Maar - mogen we hopen- het rna van de cel functioneert verder toch net zoals vóór de vaccinatie, behalve die ene virale instructie, dat extra stukje recept?

    ReplyDelete
  2. Bedankt. Ik zal het in de tekst er bij zetten. Het zou veel te druk worden in zo'n cel... Er zijn wel meer simplificaties. Eigenlijk moet dat RNA mRNA heten. En nog meer van dat soort dingen.

    ReplyDelete

Comments to posts >30 days old are being moderated.
Safari causes problems, please use Firefox or Chrome for adding comments.